Uw specialist in ondernemingsrecht

Als ondernemer bent u gericht op het aanbieden van diensten of producten en het uitbouwen van uw bedrijf. Dit is een prachtig proces en daar zit ongetwijfeld heel veel tijd in. Zo nu en dan kunnen er echter juridische kwesties ontstaan en dan is het belangrijk dat u een specialist in ondernemingsrecht bij de hand heeft. Dit zodat er op juridisch vlak geen fouten worden gemaakt en u op de manier geholpen wordt waar u beter van wordt.

Voor alle vormen van juridisch advies binnen ondernemingsrecht is 4LegalMatters uw persoonlijke adviseur en jurist. Wij richten ons op MKB rechtshulp waarbij onze denkwijze zoals die van u is: als een ondernemer. Dit zorgt ervoor dat we gelijkgestemd zijn en dat is een prettige werksituatie waarin het streven duidelijk is, waarbij wij alle juridische zaken in het oog houden.

Diverse diensten

Het ondernemingsrecht is een uitgebreid onderdeel binnen de wet- en regelgeving en hierin is het van belang dat u volledig ingedekt bent. Maar ook bij zakelijke geschillen of onzekerheden is het van belang dat alles binnen de kaders van de wet- en regelgeving wordt uitgevoerd en opgelost. Met ons specialisme kunnen we u tot in detail helpen en dat met diverse diensten.

Denk aan advies over de rechtsvorm van uw onderneming, vennootschapsrecht, de oprichting van een onderneming, aandeelhoudersovereenkomsten en ga zo maar door. Zoekt u een jurist die enkel de algemene voorwaarden voor bijvoorbeeld uw webshop opstelt? Ook dan kan u bij ons terecht voor specialistisch advies en ondersteuning.

Complexe juridische zaken

Binnen ondernemingsrecht heeft u verschillende verplichtingen naargelang de contracten die u sluit. Wilt u voordat u bijvoorbeeld tekent eerst een jurist alles laten nalopen? Wij zijn uw partner. Wilt u juist contracten laten opstellen in de breedste zin van het woord, wat volledig dekkend moet zijn? Dit zijn de al wat meer complexe juridische zaken en ook hierin is een correcte uitvoering zeer belangrijk.

Voor allerlei vormen van contracten, samenwerkingen en bijbehorende documentatie waarop het ondernemersrecht van toepassing is, kan u bij 4LegalMatters terecht. Wij zijn uw MKB rechtshulp en denken graag met u mee in oplossingen. Doordat wij als een ondernemer denken, creëren we een effectieve werksfeer waarin snel wat bereikt wordt. Dit is voor zowel u als ons prettig, want dan zien we immers snel resultaat.

Persoonlijk advies

Als juridisch specialist richten wij ons op alles wat er onder ondernemingsrecht valt. Dit maakt het voor u prettig, want wij zijn dan uw vaste aanspreekpunt. Wij bekijken met zorg de situatie, documenten of vraagstukken, en bieden daarop een sluitend antwoord waar u wat aan heeft. Dat in duidelijke taal, zodat het ook voor u transparant is.

Als ondernemer wilt u zich immers met uw onderneming bezighouden en niet met alle juridische aspecten die daarbij komen kijken. Wij zijn daarin de oplossing met persoonlijk advies op maat in alles wat onder ondernemingsrecht valt. U klopt bij ons aan en wij gaan voor u aan de slag. Direct meer weten? U kunt ons bereiken op: 06 – 10 90 23 77, of stuur ons een bericht!