Juridische Interim Professional

Heeft u tijdelijk uitbreiding van juridische capaciteit nodig? Gaat uw bedrijfsjurist met zwangerschapsverlof? Heeft uw directiesecretaris een sabbatical? Is uw bestuurssecretaris langdurig ziek? Vraagt uw project om specifieke bedrijfsjuridische expertise? 4LegalMatters is beschikbaar voor interim juridische dienstverlening.

Juridische Interim Professional - 4LegalMatters

Paul van der Luit werkt graag aan interim opdrachten binnen uw bedrijf. Hij….
 is zeer ervaren, werkt professioneel en praktisch
is pro-actief en heeft weinig inwerktijd nodig
beweegt soepel door uw organisatie
legt makkelijk contact met alle betrokken interne en externe partijen
is communicatief sterk, formuleert helder
werkt zelfstandig met aandacht voor collega’s
stelt zich flexibel op, denkt mee en is oplossingsgericht
✓ is lid van de Vereniging voor Juridische Interim Professionals (VVJIP)

Specialismen
Contractenrecht | Corporate Governance | Corporate housekeeping | Ondernemingsrecht | Vennootschapsrecht

Bent u met een vaste frequentie op zoek naar bedrijfsjuridische ondersteuning? En wilt u maximale flexibiliteit behouden? Wellicht is dan de In-house bedrijfsjurist on demand meer iets voor u. Uw eigen interne bedrijfsjurist die zich extern presenteert als bedrijfsjurist van uw onderneming.

“Ik heb eerder dit jaar positieve ervaringen opgedaan met Paul. Hij had weinig aanlooptijd nodig om de vraagstukken op te pakken. Paul wist snel de juiste personen in het bedrijf te vinden om zaken te regelen of op te lossen. Hij formuleerde oplossingen op heldere wijze en toonde initiatief om waar nodig aanvullende actiepunten te signaleren en op te pakken. Hij was toegankelijk voor collega’s binnen het bedrijf om (indien nodig) ook juridische spoedzaken op te lossen die buiten zijn opdracht lagen. Paul onderscheidt zich door zijn brede inzetbaarheid, zelfstandigheid, grondigheid en hij is communicatief sterk.”

Ilmar Hotsma

Heeft u ook behoefte aan een praktische juridische interim professional? Die juridisch de vertaalslag weet te maken naar de noden van uw business! Wilt u meer weten? Een afspraak maken? Bel nu 06-10902377 of maak gebruik van de contactbutton.

Legal partner in business: 4LegalMatters!